Online lenzen bestellen - Lowlens.nl

Wie is Lowlens ,  Algemene Voorwaarden, Privacy Policy (AVG)Ruilen/ Herroepingsrecht, Garantie- en Klachtenregeling, Cookies

 


WIJ ZIJN VERHUISD!

https://www.lowlens.nl/

 


Contactlenzen dragen is veilig, maar houdt de volgende regels aan:

-  Altijd handen wassen VÓÓR het inzetten en uithalen van de contactlenzen.

Na het uithalen de contactlenzen ALTIJD reinigen en desinfecteren, liefst met waterstofperoxide (zie bij vloeistofffen voor zachte lenzen : waterstofperoxide systemen)

Stoppen met dragen van contactlenzen wanneer iemand in de omgeving ziek is en even contact met de specialist opnemen.

Verzending bij Lowlens.
Bij het inpakken van uw bestellingen neemt het team van Lowlens alle voorzorgsmaatregelen in acht, zoals geadviseerd door het RIVM en het kabinetsbeleid.
Bestellen bij Lowlens is dus veilig en u hoeft geen contact te maken met medewerkers/sters in een optiekwinkel.

 
 

Kijk hier wat anderen van ons vinden Trustpilot 

 

Lenzen online bestellen, hoe werkt dat?

Bij het online bestellen van contactlenzen is het belangrijk dat u goed kijkt naar de soort lenzen, de lensfabrikant, de juiste pasvorm (BCR) en lenssterkte. Er zijn vele soorten zachte lenzen online te verkrijgen, vaak met dezelfde gegevens. Ga er niet blindelings van uit dat alle lenstypen met dezelfde gegevens allemaal hetzelfde zijn. Door een ander profiel of materiaal kan elk lenstype toch weer net even iets anders zitten, waardoor pasvorm, comfort en/ of sterkte niet overeenkomen met uw huidige lenzen. U heeft dan een miskoop. De contactlensspecialisten van Lowlens adviseren om, indien er geen klachten zijn gewoon uw huidige lenstype te bestellen. Zijn er wel klachten, laat dan eerst uw (eigen) specialist naar de klacht kijken. Hij kent uw ogen en weet wat het beste voor uw ogen is. Kijk anders voor gediplomeerde contactlensspecialisten op www.anvc.nl U wilt natuurlijk het beste voor uw ogen! Vindt u uw huidig lenstype wat prijzig, kijk dan ook eens bij de White Label van de diverse leveranciers.  U vindt hier vaak dezelfde A-merken, maar onder een ander label tegen een voordeligere prijs.

Daglenzen, Maandlenzen, Nachtlenzen, welke type heeft u nodig?

U heeft uw lenzen veelal via een oogarts, opticien of contactlensspecialist verkregen. Na een zorgvuldige meting en analyse heeft deze specialist uw lenzen geselecteerd. Soms zijn dat A-merken zoals Alcon, Bausch & Lomb, Cooper of Johnson. Deze A-merken worden vaak onder een eigen private label verkocht om u een beetje op een dwaalspoor te brengen op het inernet. Via ons overzicht bij Huismerken kunt u eenvoudig het private label van uw opticien (Pearle, Hans Anders, EyeWish, Optiview, Specsavers, etc.) vinden en vervolgens de originele merknaam (Air Optic, Biofinity, Proclear) opzoeken. Lowlens levert deze private labellenzen óók, en vaak voordeliger, onder  een White Label. Met een paar klikken kunt u snel uw favoriete contactlens bestellen. Kunt u uw eigen lenstype of lensmateriaal niet vinden, type dan rechts boven in het veld "Doorzoek de hele winkel" de gewenste naam. Heeft u aanvullende vragen, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag!

Zijn alle lenzen en  vloeistoffen identiek?

Absoluut niet!
Ze zien er wel identiek uit en de samenstellingen ontlopen elkaar vaak niet veel, maar het is en blijft een product voor je ogen.
Er zijn ook lenzen en vloeistoffen op de markt verkrijgbaar, die een verouderde samenstelling hebben (veelal te vinden bij drogist en supermarkt); deze kunnen minder goed in combinatie met moderne (silcone) lensmaterialen worden toegepast.
U zult er in het begin niet veel van merken maar op den duur kunnen deze combinaties problemen opleveren in comfort en gezondheid van de cornea.

Waarom zijn er grote prijsverschillen tussen bijv. Lenzen en All in One vloeistoffen, die verkocht worden bij drogisten en optiek winkels?
Vaak zijn dit kwaliteits verschillen, die niet voor de klant waarneembaar zijn op basis van de product informatie, zoals vermeldt op etiket of doosje. Daarnaast is er een groot verschil in service en begeleiding tussen drogist en opticien. Een contactlens-specialist heeft doorgeleerd om lenzen aan te mogen meten.  Dat doet hij met grote zekerheid en kunde en u vertrouwt hem dan ook de blijvende gezondheid van uw ogen toe. Het is duidelijk dat hij ook verstand heeft van contactlens-vloeistoffen en van de combinatie  vloeistof/ contact lens, die voor uw ogen optimaal is. Daarbij speelt het verschil in marge per winkelsoort ook een rol, dat is duidelijk.
Langdurig gebruik van oudere vloeistoffen kan een ongewild negatief effect hebben op uw ogen en zicht.
Lowlens maakt geen eigen contactlenzen of vloeistoffen, maar verkoopt uitsluitend in de branche verkrijgbare merken/ private labels.

Vind direct de juiste lenzen

Selecteer 1 of meerdere opties

Fabrikant

Type

Categorie