Eye Wish Opticiens

Eye Wish Opticiens

Veel lenzen van EyeWish onder het eigen Eyexpert-label kunnen door Lowlens, naast het genoemde A-merk, óók onder het materiaal-/ white label snel en voordelig geleverd worden. Huismerk-labels zijn in feite 100% gelijk aan de A-merk lenzen, maar zitten in een ander jasje. 

Huismerken worden door EyeWish gevoerd om u op een dwaalspoor te brengen bij uw zoektocht op het internet. EyeWish probeert zo te voorkomen, dat u hun "beschermde" lenzen elders gaat aanschaffen om u zo aan de EyeWishwinkel te binden.
Huismerken wijzigen vaak van naam en/ of lenstype, zogenaamd omdat het lenstype niet meer bestaat of omdat er een "betere" lens op de markt is; in werkelijkheid vaak omdat de Specsavers de vervangende lens goedkoper kan inkopen. De nieuwe lens zou dan hetzelfde of nagenoeg gelijk zijn aan de oude, maar is dat vaak toch niet.
Let bij aanschaf dus goed op Materiaal, BCR en Diameter, want die bepalen het comfort van uw lenzen!

Lowlens heeft geprobeerd alle huismerken van EyeWish te achterhalen. Maar omdat EyeWish geen duidelijkheid geeft over de eigenschappen van hun producten, kan dit soms anders zijn. Vergelijk dus Materiaal, BCR en Diameter. Staat uw lenstype hier niet bij of ziet u een verkeerde aanduiding, help ons en scan uw doosje (voorkant, achterkant en zijkant met de lensgegevens) en stuur deze naar info@lowlens.nl . Wij sturen u z.s.m. een link naar het juiste lenstype

EyeWish doet geen zaken meer met leverancier Alcon (1-day Aqua en Ease, de maandlenzen Satin en Satin Astigmatism en vloeistof  Extra Soft), z.g. omdat ze niet meer leverbaar zouden zijn. Lowlens kan deze lenzen nog steeds leveren, zowel als A-merk, als in het White Label (materiaal) programma. Zie lijst hieronder.

Eyexpert materiaal A-label BCR Dia
  (white label)      
Daglenzen         
Care 1-Day Omafilcon A 1-Day Proclear 8.70 14.20
Aqua Nelfilcon A 1-Day Dailies Aqua 8.70 14.00
Ease niet meer leverbaar 1-Day Dailies ADC 8.60 13.80
Pure Stenfilcon A 1-Day MyDay 8.40 14.20
         
Maandlenzen        
Satin Lotrafilcon B Air Optix Aqua 8.60 14.20
Satin Astigmatism Lotrafilcon  B Toric Air Optix Aqua Astigm. 8.70 14.50
Silk Comfilcon A Biofinity 8.60 14.00
Silk Astigmatism  Comfilcon  A Toric Biofinity Toric 8.70 14.50
Hydral Omafilcon A Proclear 8.50 14.20
Hydral Astigmatism  Omafilcon A Toric Proclear Toric 8.80 14.20
Cotton Somofilcon A Clariti Elite 8.4/8.8 14.10
Coton Astigmatism Somofilcon A Toric Clariti Toric 8.70 14.40
         
Vloeistoffen        
Extra Soft Optifree Express  n.v.t. 360 ml  

Hieronder vindt u de ons bekende huismerk materialen van EyeWish. Zoek eerst op Lenstype, dan op materiaal (white label) hieronder

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.