Hans Anders Opticiens

Veel lenzen van Hans Anders onder het eigen Easywear-label kunnen door Lowlens, naast het genoemde A-merk, óók onder het materiaal-/ white label snel en voordelig geleverd worden. Huismerk-labels zijn in feite 100% gelijk aan de A-merk lenzen, maar zitten in een ander jasje. 

Huismerken worden door Hans Anders gevoerd om u op een dwaalspoor te brengen bij uw zoektocht op het internet. Hans Anders probeert zo te voorkomen, dat u hun "beschermde" lenzen elders gaat aanschaffen om u zo aan de Hans Anderswinkel te binden.
Huismerken wijzigen vaak van naam en/ of lenstype, zogenaamd omdat het lenstype niet meer bestaat of omdat er een "betere" lens op de markt is; in werkelijkheid vaak omdat de Hans Anders de vervangende lens goedkoper kan inkopen. De nieuwe lens zou dan hetzelfde of nagenoeg gelijk zijn aan de oude, maar is dat vaak toch niet.
Let bij aanschaf dus goed op Materiaal, BCR en Diameter, want die bepalen het comfort van uw lenzen!

Lowlens heeft geprobeerd de huismerken van Hans Anders te achterhalen. Maar omdat Hans Anders geen duidelijkheid geeft over de eigenschappen van hun producten, kan dit soms anders zijn. Vergelijk dus Materiaal, BCR en Diameter. Staat uw lenstype hier niet bij of ziet u een verkeerde aanduiding, help ons en scan uw doosje (voorkant, achterkant en zijkant met de lensgegevens) en stuur deze naar info@lowlens.nl . Wij sturen u z.s.m. een link naar het juiste lenstype

Easywear  A-merk  materiaal label  BRC  Diam.
Daglenzen   (white label)    
Daglens DaySoft 58  n.v.t. 8.60 14.20
Daglens silicone 1-Day Clariti 1-Day Somofilcon 8.60 14.00
         
Maandlenzen        
Type 1 Smartcurve Soflens 59 Hilafilcon B 8.60 14.20
Type 2 Hydrogel Proclear Omafilcon A 8.50 14.20
Type 3 ? niet bekend  ?    
Type 4  SH Avaira Vitality Fanfilcon A 8.50 14.20
Type 5 Premium SiHy Clariti Elite Somofilcon A Elite 8.60 14.20
Multifocal ? niet bekend  ? 8.70 14.20
Pro Frequency XL Methafilcon A 8.70 14.40
Pro Silicone Clariti Elite Somofilcon A 8.70 14.40

Hieronder vindt u bovenstaande lenstypen. Zoek op A-Label of White Label.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.